Развитие без граници
02.03.2020
Сподели: 0
  • Facebook
4949

Творчески конкурс „амакидс таланти“

Творчески конкурс амакидс таланти

АМАКидс България обявява творческият конкурс „АМАКидс Таланти“, чиито финал ще се състои на 29.03.2020 по време Националната олимпиада по ментална аритметика АМАКидс България 2020!

Децата на АМАКидс, като никой друг знаят какво е да се стремиш да ставаш всеки ден по-силен и да подобряваш уменията си. Занимавайки се с ментална аритметика, децата развиват не само феноменална скорост на мислене, но и се научават да използват максимално потенциала на двете полукълба на мозъка си.

Творческият конкурс „АМАКидс Търси Талант“ дава възможност на участниците в Националната олимпиада по ментална аритметика АМАКидс България 2020 да демонстрират именно това.

Първи дубъл от участието в този мини спектакъл представлява заснемане на видео с продължителност до 1 минута, на което децата да демонстрират новите си умения – съчетаване на въображаемо смятане с любимия танц, спорт, музикален инструмент или нещо друго. 

Втори и финален дубъл ще осигури на децата трибуна по време на Националната Олимпиада АМАКидс България на 29.03.2020, за да демонстрират и на живо своите способности. Това ще бъдат тези, които наистина вземат поставената задача присърце и си осигурят място на сцената на АМАКидс.

Освен, че ще гарантира различен тип емоция за участващите това ще даде и храна за размисъл на най-активните противници на мултитаскинга J. А за излъчването на победител в ролята на жури ще влязат именно всички присъстващи на Олимпиадата, които чрез анонимно гласуване ще дадат своя глас за най-атрактивен талант.

Стъпките за заснемане и изпращане на видео материалите са сведени до минимум– Стартиращият кадър е на заложените по избор параметри на платформата, кратко резюме на това какво предстои да бъде заснето, както и в изпълнение на кого ще бъде то. Видеото се изпраща на info@amakids.bg.

Надяваме се да видим повече таланти отколкото подозираме! Очакваме ви.